ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Окупанти безкоштовно роздають "Кримську правду", яку місцеві використовують не за призначенням, – ЦНС

30.06.2023, 14:24

Росіяни роздають безкоштовні газети на тимчасово окупованих територіях, щоб активніше просувати свою пропаганду. Серед таких "видань" – "Кримська правда", повідомляє Центр національного спротиву.

"У Криму ворог поширив черговий випуск друкованої макулатури під назвою "Кримская правда", з тиражем у 8 тисяч екземплярів. У матеріалах "видання" окупанти присвятили темі повномасштабної збройної агресії РФ проти України", – зазначають у ЦНС.

Зокрема, основними заголовками були:

– "бойові хвости" (про допомогу, яку нібито надають кримські підприємства російським окупаційним військам, зокрема у виробництві хвостових стабілізаторів для скидання вибухових снарядів з БпЛА);

– "єдиний податковий рахунок" (про запровадження системи єдиного податкового збору на росії);

– "наскільки далеко мають зайти російсько-окупаційні війська вглиб України" (нав’язування думки про високу можливість затягування війни в Україні).

"Зауважимо, що попри безкоштовність газета не користується популярністю серед місцевих і використовується не за призначенням", – іронічно зауважили в Центрі національного спротиву.

Як повідомляв ІМІ, на тимчасово окупованій території Луганської області вчителі-колаборанти перевірятимуть на наявність екстремізму сторінки дітей у соціальних мережах.


Liked the article?
Help us be even more cool!