ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Охоронці заблокували журналістку "Росії" під час візиту Зеленського до Вселенської Патріархії

08.08.2019, 16:06
Фото - ukrinform.ua

Охоронці заблокували представницю телеканалу “Росія” через її поведінку під час офіційного візиту Президента України Володимира Зеленського до Вселенського Патріархату в Стамбулі та зустрічі з Патріархом Варфоломієм, повідомляє Укрінформ.

Інцидент стався у той момент, коли Володимир Зеленський попрощався зі Вселенським Патріархом та рушив до свого автомобіля. В цей момент до нього звернулася журналістка телеканалу “1+1” з проханням про коментар за результатами візиту. Після короткого коментаря, який зайняв близько 15 секунд, Президент сів у авто.

У цей момент один з охоронців з-поміж приставлених до охорони Президента України турецькою стороною, тримав за руку і блокував собою представницю телеканалу “Росія”, яка з самого початку візиту чатувала з мікрофоном та оператором з камерою у дворі Патріархії.

Коли Президент і Патріарх вийшли з храму, вона намагалася наблизитися, але навколо Президента було щільне кільце охорони і журналістів.

Охоронець не став коментувати інцидент і швидко відбув разом з кортежем. Він тримав представницю “Росія”, доки авто Президента України не виїхало з провулка.

Як пояснили в пресслужбі Патріархії, причиною таких дій могли стати будь-які дії журналістки, які охорона вважає некоректними відповідно до ситуації та свого завдання із забезпечення безпеки.

7-8 серпня Президент України Володимир Зеленський перебуває з офіційним візитом у Туреччині.

Liked the article?
Help us be even more cool!