ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Охоронці Ради намагаються вигнати журналістів з прес-ложі (доповнено)

05.02.2013, 04:44

Охоронці Державного управління охорони, які працюють в будівлі Верховної Ради, намагалися вигнати журналістів з прес-ложі, повідомляє Цензор.нет.

Журналісти звернулися за допомогою і захистом у зал, до депутатів і попросили вплинути на цю ситуацію. У свою чергу народні обранці заявили охороні, що подібного розпорядження не могло бути. Після цього, деякі депутати, в тому числі і Микола Катеринчук, піднялися в ложу преси і не дали видворити кореспондентів з неї.

Тих, хто встиг покинути ложе преси, охорона назад не пускає.

Як передає УНІАН, охорона мотивує свої дії тим, що засідання парламенту не відбувається. На прохання сказати, хто конкретно дав розпорядження, щоб преса покинула ложу, відповіді чіткої не було надано, а лише зазначено, що це розпорядження апарату ВР.

На даний час в сесійній залі перебуває близько 40 народних депутатів від опозиції. Двоє депутатів перебувають в президії парламенту, а решта - в сесійній залі. Зараз в ложу преси прийшли декілька депутатів, зокрема, Микола Катеринчук (“Батьківщина), Юрій Дерев’янко (позафракційний), Анатолій Дирів (“Батьківщина), які не дають охороні вигнати журналістів із ложі преси.


 


 
Liked the article?
Help us be even more cool!