ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Охоронці новолинського заводу напали на редактора інтернет-видання "БУГ"

12.03.2015, 14:22

12 березня у місті Нововолинськ Волинської області на редактора інтернет-видання “БУГ” Андрія Медину напали невідомі особи, які назвалися охоронцями заводу “Кроноспан УА”, повідомляється на сайті БУГу.

Інцидент стався під час зйомки відеоматеріалу поблизу заводу про екологічну ситуацію Нововолинська та роль у ній славнозвісного заводу  “Кроноспан”, зауважує видання.

Як пише видання, журналіст знімав за територією заводу. Коли до нього підійшли, то почали запитувати, хто він і що він знімає. Журналіст представився та пояснив, що на територію заводу він не заходить, а за його межами зніматиме те, що вважає за потрібне.

“Людина у формі довго не хотіла представитися, а потім тицьнула на декілька секунд в обличчя портмоне із загадковим папірцем. Далі почалося найцікавіше – удари по рукам, по камері, погрози та образи лилися від чоловіка рікою. Незабаром до нього приєднався інший представник чоловічої статі, який навіть і не збирався називатися, а одразу приступив до образ з нецензурною лексикою та штовханини редактора”, - пише видання.

Медина подзвонив у міліцію, після нападники поспішили сховатися за табличку “Приватна власність”.

На даний момент редактор “БУГу” оговтується після нападу. Правоохоронці відібрали у потерпілого свідчення та проводитимуть слідство.

Зі слів заступника начальника відділу – начальника міліції громадської безпеки Нововолинського міського відділу МВС України у Волинській області В’ячеслав Мартинюк, нецензурна лайка у громадських місцях, образливе чіпляння до громадян та інші подібні дії, що порушують громадський порядок і спокій громадян визначається у Кримінально-процесуальному кодексі України, як хуліганство.

Liked the article?
Help us be even more cool!