ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Охоронці донецького торгівельного центру побили журналістів

24.01.2012, 01:32
Журналістів, які знімали прострочені продукти в торгівельному центрі Донецька, охоронці били по обличчю, ребрах і спині, намагалися розбити фотокамеру
Охорона торговельного центру випхала і побила чотирьох осіб: журналіста Павла Колесника, громадського діяча Станіслава Федорчука, а також кореспондента Богдана Буткевича та фотокореспондента Андрія Ломакіна. Крім цього, охоронці ще й намагалися відібрати їхні особисті речі.Про це повідомляє Телекритика.
Інцидент стався в торговельному центрі "Сокол" під час проведення акції "Україна без холопів", метою  якої  - захист прав споживачів від простроченої продукції, її учасники намагалися провести фотозйомку продуктів харчування.
За словами  Богдана Буткевича  всі потерпілі написали одразу заяву  у  Ленінське відділення міліції міста Донецька.
"Ми підготували заяву про побиття і нанесення тілесних ушкоджень. Павлу Колеснику розбили обличчя, а нашому фотографу Андрію Ломакіну нанесені сильні тілесні ушкодження. Його били по ребрах, по спині, можливо, у нього струс мозку. Також нападники намагалися розбити фотокамеру Андрія і телефон Павла", - розповів він.
За його словами, у них є фотографії охоронців, які на них напали, які вони незабаром опублікують.
Згідно повідомлення,  з журналістом Павлом Колесником судяться співробітники мережі  донецьких супермаркетів "Амстор" . Вони звинувачують його в публікації в pauluskp.livejournal.com фото- та відеоматеріалів, на яких вони зафіксовані без їхнього дозволу.
Співробітники міліції зареєстрували заяви журналістів та відправили їх на судово-медичну експертизу. Постраждалим було викликано швидку медичну допомогу.
За фактом конфлікту між журналістами та працівниками донецького супермаркету міліцією проводиться перевірка, повідомляє прес-служба Донецького міського управління ГУМВС України в Донецькій області.

ІМІ

 
Liked the article?
Help us be even more cool!