ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Охоронець, який перешкоджав журналістам на похоронах, потрапив під статтю "хуліганство"

04.03.2013, 03:39

Кримські правоохоронці відкрили кримінальне провадження за фактом нападу на журналіста й оператора телеканалу «Неаполь» Олександра Тягнирядно 2 березня на сімферопольському цвинтарі на похороні мера Сімеїзу Кирила Костенка. Про це повідомила начальник сектора зі зв'язків з громадськістю управління МВС в Криму Ольга Кондрашова.

«Заява була прийнята за телефоном 102, на місце виїхала група, опитала журналістів. Даний факт був зареєстрований в Єдиному реєстрі досудових рішень, попередня кваліфікація - хуліганство», - сказала вона.

Нагадаємо, 2 березня 2013 року у Сімферополі на похоронах розстріляного мера Сімеїза Кирила Костенка охорона пошкодила журналістам техніку та погрожувала розправою.

Зокрема, до журналістки кримського телеканалу «Неаполь» підійшов охоронець і почав вимагати припинити зйомки, погрожуючи розбити камеру, а оператору Олександру Тягнирядно зламати ніс. «Якщо я це побачу в ефірі, вам не поздоровиться", - пригрозив охоронець в присутності інших журналістів і фотокореспондентів. 

“Крым.Комментарии”

Liked the article?
Help us be even more cool!