ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Охоронець елітного містечка під Харковом відібрав силою техніку журналістів "Наших грошей"

11.04.2017, 10:44

Вранці 10 квітня під Харковом на знімальну групу програми “Наші гроші” напав один з охоронців елітного містечка і силою забрав планшет, повідомляє Bihus.info.

Як пише видання, пізніше чоловік зізнався знімальній групі, що передав планшет охороні народного депутата Ігоря Котвіцького.

“Є охорона народного депутата, я віддав туди. А куди вони... там міліція приїхала, тут розбираються. Ідіть туди і там з'ясовуйте. ...Кінцева хата. Де народний депутат, де ваш дрон літав”, - розповів чоловік на запитання журналістів, кому віддав техніку.

Поліцейські, які приїхали на місце злочину, пише видання, не поспішали шукати нападника, і відмовились отримати відео, на якому видно обличчя злочинця, для оперативного розшуку.

“Через таку бездіяльність правоохоронців, знімальна група “Наших грошей” своїми силами відшукала нападника і дізналась, кому саме він передав вкрадений планшет”, - пише видання.

“А Національна поліція не поспішала із затриманням нападника, навіть після того, як знімальна група знайшла його своїми силами. Злочинець спокійно ходив навколо, а правоохоронці продовжували сидіти в машині”, - пише видання.

За словами журналістки “Наших грошей” Аліси Юрченко, безпосередньо перед інцидентом, за ними слідкувало інше авто - Fiat Doblo. “Спершу до нас інші під'їхали, мовчки сфотографували та поїхали. Ми думали це все. І стояли спиною”, - зазначила Аліса.

Втім, безпосередньо після нападу, журналісти знову помітили той самий Fiat на місці подій.

Напад стався під час зйомок сюжету в елітному містечку під Харковом, яке місцеві називають “Рубльовкою”. Тут, за даними журналістів, розташовані будинки нардепа від “Народного фронту” Ігоря Котвіцького, записані на Світлану Мурашову, яка є менеджером бізнес-структур Авакова та Котвіцького.

В коментарі представниці ІМІ в Харківській області журналістка “Наших грошей” Аліса Юрченко розповіла, що інцидент стався у селищі Високе, що під Харковом. Журналісти вели зйомку сюжету про державну охорону народних депутатів.

“Вони (представники поліції - ред.) не хотіли брати на місці події заяву. Ми віддали її у райвідділок у селищі Мерефа”, - розповіла Юрченко.

Фото - Bihus.info

Liked the article?
Help us be even more cool!