ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Охорона заблокувала журналістів в Українському домі

04.07.2012, 01:19

Журналістів, які прийшли на прес-конференцію президента Віктора Януковича, не випускають з Українського дому, незважаючи на те, що захід скасувався, повідомляє ЛІГАБізнесІнформ.

Охорона каже, що вхід і вихід тимчасово заборонені. Правоохоронці не підпускають журналістів до вікон біля центрального входу в будівлю, аргументуючи тим, що це "небезпечно".

Протестувальники під Українським домом зустріли звістку про перенесення прес-конференції Януковича бурхливими оваціями. Тим не менш, розходитися ніхто не збирається.

Нагадаємо, під Українським домом йде штурм: "Беркут" почав витісняти учасників акції від головного входу. Під час бійки було розбито одне з вікон Українського дому. Учасникам акції вдалося стримати перший наступ спецназу, і на деякий час "Беркут" відійшов назад. Разом з тим, кілька сотень беркутівців з іншого боку Українського дому поки не роблять ніяких дій. Присутні на акції люди, понад тисячі, співають гімн України.

Президент України Віктор Янукович скасував прес-конференцію і запросив керівництво парламенту та депутатських фракцій для обговорення ситуації, що склалася у Верховній Раді на 11:30.

Liked the article?
Help us be even more cool!