ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Охорона менеджера творчого вечора побила знімальну групу "1+1"

07.11.2011, 06:09
Охоронці  менеджера, який організовува  творчий вечір  Валентина Гафта й Ольги Остроумової брутально облаяли і побили знімальну групу каналу «1+1» - журналіста Дмитра Святненка й оператора Павла Мяснова.У результаті спілкування з охороною було пошкоджено камеру ТСН. А в оператора Павла Мяснова подряпані руки, і, за попереднім діагнозом, струс мозку. Про це повідомляє tsn.ua.
Інцидент трапився, 4 листопада  після закінчення концерту, коли знімальна група спробувала взяти коментар у дружини пана Гафта Ольги Остроумової про стан здоров'я її чоловіка і про відсутність його на творчому вечорі. А це не  сподобалося менеджеру концертного агентства.
«Б*я, вимкни камеру, придурок, або ми тобі її зараз розіб'ємо. Ти думаєш я тобі її зараз не розіб'ю?» - погрожував менеджер. Охоронці між собою називали його Славіком і допомогли йому розібратися з оператором ТСН Павлом Мясновим.
Коли знімальна група намагалася вийти з подвір'я Будинку офіцерів, та охорона була невгамовна: «Ти думаєш, я тобі носа не розіб'ю?». Охоронці залишили знімальну групу у спокої лише після того, як журналіст викликав міліцію.
 
Як повідомив «Телекритиці» керівник департаменту інформаційного мовлення «1+1» Сергій Попов, співробітники «1+1» написали заяву до міліції одразу того ж дня, як стався інцидент. Сьогодні, 7 листопада, вони зняли побої та зафіксували поломки камери і наразі передають ці докази до міліції.
 
ІМІ

 
Liked the article?
Help us be even more cool!