ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Охорона голови Запорізької ОДА напала на журналістів "Наших грошей"

21.03.2017, 10:45

17 березня на знімальну групу проекту “Наші гроші”  під час зйомок сюжету поблизу маєтку голови Запорізької обласної державної адміністрації Костянтина Бриля напав охоронець і пошкодив техніку журналістів. Про це повідомляє Bihus.info.

Як пише видання, в процесі зйомок сюжету до журналіста та оператора під’їхав невідомий на автівці Volkswagen Caddy, яка зареєстрована на Костянтина Бриля. Чоловік, вийшовши з машини та не представившись, ногою вибив з рук оператора пульт від квадрокоптеру.

Згодом він намагався забрати сам квадрокоптер та вимагав видалити весь відзнятий матеріал. Під час сутички оператор “Наших грошей” викинув sd-карту на узбіччя дороги, сподіваючись врятувати інформацію.

Нападник знайшов карту, після чого пішов у сторону будинку Костянтина Бриля.

Згодом він повернувся на місце інциденту, але флешку не повернув і факт її викрадення не визнав.

На місце прибули працівники Нацполіції. У коментарі журналістам Костянтин Бриль назвав нападника “другом”, зазначає видання.

Журналісти проводили зйомку після того, як НАБУ провело обшуки в Запорізькій облдержадміністрації щодо земельних оборудок.

Як повідомив представниці ІМІ в Запорізькій області постраждалий журналіст “Наших грошей” Анатолій Остапенко, інцидент стався у Києві.

За словами Остапенка, голова ОДА був у столиці в цей день.

Також журналіст повідомив, що знімальна група написала заяву в поліцію, але за якою статтею порушуватимуть, поки не знають. Разом з Остапенком був оператор Рустам Рашидов.

Журналістам Bihus.Info не вдалося повернути карту, але вдалося зняти охоронця

Liked the article?
Help us be even more cool!