ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Оголошено переможців конкурсу ІМІ "Лови фейк"

24.10.2018, 15:01
Фото - cyfrolab.com

Експертне журі обрало переможців конкурсу Інституту масової інформації “Лови фейк”, який тривав з 7 по 30 вересня. Нагородження відбулося 23 жовтня в Києві.

Конкурс  проводився в трьох номінаціях: 1. Виявлення фейків у медіа; 2. Виявлення фейкових зображень у медіа; 3. Виявлення неправдивих заяв політиків у медіа.

У кожній номінації було визначено по три переможці з гонорарним фондом: перше місце - 5000 грн, друге місце - 4000 грн та третє місце - 3000 грн.

У номінації "Виявлення фейків у медіа" перше місце посів Тарас Зозулинський (м. Львів).

Друге місце - Максим Корнієнко (м. Суми), третє місце - Святослав Шпачинський (м. Бердянськ, Запорізька область).

У номінації "Виявлення фейкових зображень у медіа" перше місце посіла Євгенія Тюхтенко (м. Київ)Друге місце - Ірина Сокол (м. Запоріжжя) та третє місце - Олександра Рожкован (м. Херсон).

У номінації "Виявлення неправдивих заяв політиків у медіа" перше місце посів Тарас Зозулинський (м. Львів). Друге місце - Сергій Нагорний (м. Полтава), третє місце - Оксана Орсач (м. Миколаїв).

Нагадаємо, з 7 по 30 вересня Інститут масової інформації тривав конкурс “Лови фейк!” у межах проекту “Розвиток відповідальних інтернет-ЗМІ” за підтримки Міністерства закордонних справ Чеської Республіки.

Мета конкурсу - популяризація якісної журналістики, виявлення фейків, неправдивих заяв політиків та підвищення медіаграмотності населення.

Liked the article?
Help us be even more cool!