ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Оголошено конкурс на участь у тренінгу «Громадські медіа-кампанії на захист прав людини з використанням технології «Free2Choose»

03.02.2012, 04:39
Оголошується конкурс для випускників Всеукраїнської  освітньої програми «Розуміємо права людини» на участь у тренінгу «Громадські медіа-кампанії на захист прав людини з використанням технології «Free2Choose», який організовує УГСПЛ разом з ГО М’АРТ та Норвезьким Гельсінським Комітетом.
 
Тренінг є навчальним заходом Всеукраїнської освітньої програми«Розуміємо права людини»

До участі у конкурсі запрошуються випускники Всеукраїнської освітньої Програми «Розуміємо права людини», зацікавлені у співпраці з Програмою та мотивовані проводити медіа-кампанії на захист та підтримку прав людини.

Дати проведення тренінгу: 23 по 27 лютого 2012 року в Чернігові.

Учасники тренінгу зможуть отримати основи знань та навичок необхідних для створення дискусійних відеороликів у форматі технологіїFree2Choose[1], планування і проведення заходів з їх використанням. Спеціальна підготовка дозволить використовувати медіа для підтримки і захисту прав людини та здійснення інформаційної підтримки правозахисних ініціатив на місцевому рівні.

Претенденти на участь у тренінгу повинні мати досвід активних дій для вирішення соціальних проблем і бути зацікавленими в ефективному використанні медіа для вирішення актуальних суспільних проблем свого регіону.

Організатори забезпечують проживання та харчування учасників Семінару, компенсацію витрат на проїзд до місця проведення і у зворотному напрямку (за наявності проїзних документів у межах вартості проїзду рейсовим автобусом або купейним вагоном поїзда, за умови відвідування всіх занять тренінгу).

Формування групи учасників відбуватиметься за результатами конкурсного відбору. Критерії відбору для участі у семінарі є наступними:

-  Наявність мотивації і планів пов’язаних з використання медіа для організації громадських кампаній;

-  Чітке уявлення проблеми, що представляє суспільний інтерес і на рішення якої має вплинути громадська кампанія.

Для участі у конкурсі необхідно зареєструвати свою кандидатуруна участь у навчальних заходах програми та дочекатись підтвердження реєстрації вашої кандидатури на вказану адресу електронної пошти.Зареєструвати свою кандидатуру на участь у навчальних заходах програми можна заповнивши реєстраційну анкету он-лайн за адресою:  http://edu.helsinki.org.ua/zajavka 

 

Заява  має бути заповнена не пізніше 17.00, 15 лютого 2012 року.

Учасники конкурсу будуть повідомлені про його результати до 18 лютого 2012 року.

Контакти для отримання додаткової інформації:

E-mail:  [email protected]   

Контактні особи:

Олександр Войтенко, координатор тренінгу:             +380505980598      

Костянтин Рєуцький, тренер:             +380952955440      

Сергій Буров, координатор Програми:             +380509219967      

 

Liked the article?
Help us be even more cool!