ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Офіційних підозрюваних у справі зниклого Климентьєва ще не встановлено - МВС

11.08.2011, 06:05
"У справі зниклого харківського журналіста газети "Новий стиль" Василя Климентьєва нічого не робиться. Лишень, коли про це заявляють міжнародні світові та журналістські організації". Про це сьогодні, 11 липня, на прес- конференції в Харкові повідомляють колеги зниклого журналіста.

Заступник зниклого редактора "Нового стилю" Петро Матвієнко припускає, що справу зникнення Климентьєва можна було б розкрити ще "по гарячих слідах". Тепер, на його думку, "злочинцям вдалося спрямувати слідство хибним шляхом".

Як переконані його колеги, справа призупинилася відтоді, коли в грудні зник свідок, який розмовляв з журналістом востаннє.

Офіційних підозрюваних у справі харківського журналіста Василя Климентьєва поки немає. Про це в коментарі Радіо Свобода повідомив начальник Головного слідчого управління Міністерства внутрішніх справ України Василь Фаринник.

«Поки що офіційних підозрюваних у справі немає, але люди, над якими ми працюємо, є», – сказав він.

За словами Фаринника, справа Климентьєва «розслідується, і розслідується дуже активно». «Інформація, яка є, вона дуже цікава, але говорити про неї зараз немає сенсу, оскільки її можуть використати особи, які нас цікавлять. Можу сказати, що з часом нам буде про що говорити», – додав він.

Водночас, як повідомили Deutsche Welle у прес-службі харківської обласної прокуратури, у справі допитано 600 свідків, призначено майже 130 експертиз, 60 разів слідчі оглядали територію водоймища, де були знайдені речі журналіста, провели 34 обшуки та дві очні ставки.

Нагадаємо, Климентьєв, який був головним редактором харківського тижневика Новий стиль, зник 11 серпня 2010 року.

Дружина Климентьєва повідомила про зникнення чоловіка 12 серпня. 15 серпня слідчий відділ Дзержинського райвідділу Харківського міського управління міліції порушив кримінальну справу за ст.115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство).
 
ІМІ


 
Liked the article?
Help us be even more cool!