ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Офіс генпрокурора повідомив про підозру пропагандистам Кисельову та Скабєєвій

23.03.2022, 08:00
Фото – Ехо Москви
Фото – Ехо Москви

Офіс генерального прокурора повідомив 22 березня про підозру російським пропагандистам Дмитру Кисельову та Ользі Скабєєвій.

Про це повідомляється на сайті Офісу генпрокурора.

Їм повідомлено про підозру через заклики до порушення територіальної цілісності України за попередньою змовою групою осіб, що спричинило тяжкі наслідки (ч. 3 ст. 110 КК України).

За даними слідства, пропагандисти-журналісти Дмитро Кисельов та Ольга Скабєєва в прямих ефірах телевізійних передач неодноразово виправдовували дії військово-політичного керівництва держави-агресора та закликали до захоплення збройними силами рф територій суверенної України.

Розслідування триває, проводяться необхідні слідчі дії, спрямовані на притягнення до кримінальної відповідальності всіх осіб, які зазіхають на суверенітет і територіальну цілісність України й вчиняють воєнні та інші злочини, пов’язані з російською агресією, оголошення їх у міжнародний розшук та накладення арешту на активи, де б вони не перебували.

За скоєння цього злочину Кримінальним кодексом України передбачено максимальне покарання у вигляді довічного позбавлення волі з конфіскацією майна.

Liked the article?
Help us be even more cool!