ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Однією з версій теракту може бути замах на журналістів "Еспресо" - прокурор

26.10.2017, 12:40
Фото - npu.gov.ua

Прокуратура Києва розглядає однією з версій теракту біля будівлі телеканалу “Еспресо” замах на журналістів редакції. Про це на брифінгу повідомив прокурор Києва Роман Говда, повідомляє Еспресо.TV.

“Версія з приводу замаху на журналістів каналу не відкидається”, - зазначив Говда.

Як заявив заступник прокурора Києва Павло Кононенко на брифінгу, перша версія - це замах на народного депутата Ігоря Мосійчука з боку російських спецслужб. Друга версія - це політична діяльність депутата та його громадська позиція всередині країни. А третя версія - це замах на Мосійчука з особистих причин.

“Але ми не відкидаємо й інших версій. Там був і політолог Бала, ми не можемо не розглядати цю версію. Можливо, якісь були питання до самого Бали. І ми не можемо відкидати версію замаху на вбивство будь-якого політичного чи громадського діяча, який міг перебувати на каналі "Еспресо" в цей час”, - наголосив Кононенко.

Як повідомляв ІМІ, увечері 25 жовтня у Києві біля будівлі телеканалу “Еспресо” стався вибух, у результаті якого поранення отримали народний депутат від Радикальної партії Ігор Мосійчук, директор Агентства моделювання ситуацій Віталій Бала.

У результаті вибуху загинуло двоє осіб - особистий охоронець нардепа, 31-річний старший сержант поліції Руслан Кушнір та колишній працівник МВС 36-річний Михайло Мормиль, який проходив повз на момент вибуху.

За фактом вибуху у Києві біля телеканалу “Еспресо” відкрито кримінальне провадження за ст. 258-3 Кримінального кодексу України (теракт).

Liked the article?
Help us be even more cool!