ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Одеському журналісту погрожують після статті про психоневрологічний інтернат

10.05.2017, 11:09

Одеському журналісту Дмитру Бакаєву надходять численні погрози фізичної розправи після публікації серії статей про Великорибальський жіночий психоневрологічний інтернат. Як повідомляє представник ІМІ в Одеській області, останній матеріал був опублікований в лютому 2017 року у виданні “Думська”, і в ньому журналіст викрив неприємні факти життя підопічних інтернату.

За словами Дмитра Бакаєва, після виходу статті на його електронну скриньку, телефон та в соціальні мережі почали масово надходити погрози від невідомих осіб. Сам журналіст вважає, що керівництво інтернату обдзвонило родичів підопічних і натякнуло їм, що заклад можуть закрити, а хворих відправити по домівках. В інтерв’ю виданню “Думська” Дмитро Бакаєв повідомив, що телефонують йому цілодобово.

“І о п'ятій ранку, і о третій ночі. Матюкаються в трубці. Погрожують. Що особливо неприємно, так це те, що це родичі хворих. Жителі сіл. Вони в більшості своїй і статті ніякої не читали. Їх просто обдурили. Їх навіть десь шкода”, - розповів журналіст.

Після отримання погрози із зазначенням домашньої адреси та фото дверей квартири журналіста, Дмитро Бакаєв звернувся із заявою до поліції.

Фото - "Думська"

Liked the article?
Help us be even more cool!