ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Одеського журналіста побили через зйомку кандидата в депутати від Партії регіонів

27.09.2012, 23:43

Журналіста телестудії ПравдаPRO Юрія Ребрика побив помічник народного депутата Віталія Барвіненка через відеозйомку депутата, повідомляє ІА “Репортер”.

Інцидент стався у селі Струмок Татарбунарського району Одеської області під час концерту, який був присвячений 200-літтю села.

Як пише видання, концерт організували органи місцевого самоврядування, гостями стали відомі артисти, зокрема, народний артист України Микола Гнатюк. Сам концерт був використаний для агітації кандидата в народні депутати від ПР Віталія Барвіненка.

Як розповів оператор Юрій Ребрик, один чоловік три рази вдарив його по обличчю.

“На початку концерту, коли я робив зйомку людей, мене помітив народний артист України Микола Гнатюк і покликав до себе. Він заборонив, щоб я його знімав на концерті. Ми з ним домовились, що я особисто його знімати не буду. Під час концерту, коли він виступав, як тільки я навів камеру на народного депутата Барвіненка, Микола Гнатюк викрикнув зі сцени - “Ми ж з тобою домовлялися, що ти мене не будеш знімати”. Хоча його я в цей момент не знімав. Звісно, до мене потім підходили люди з Партії регіонів і заставляли, навіть застосовували фізичну силу, один з них погрожував, що розіб’є мені камеру, декілька раз він дав мені ляпаса, говорячи при цьому, що це наш концерт. Що ти не маєш права знімати”, - розповів оператор.

Liked the article?
Help us be even more cool!