ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Одеського журналіста не пустили на прес-конференцію Кличка

27.09.2012, 23:04

Журналіст одеського інтернет-видання «Одеса-Дейлі» Євген Коган провів мітінг перед прес-конференцією голови партії «УДАР» Віталія Кличка через відмову в акредитації на захід, повідомляє “Думская”.

За словами Когана, йому відмовили в акредитації без пояснення причин, і повідомили, що на прес-конференцію пустять головного редактора видання.

Обурений відмовою, журналіст прийшов до будівлі бізнес-центру, де проходила прес-конференція, з невеликим плакатом з написом «Мене УДАРили!».

Коли з'явилися Кличко і Едуард Гурвіц, журналіст звернувся до них і заявив, що його не пускають на брифінг. Гурвіц у різкій формі сказав, що видання «Одеса-Дейлі» не особливо читають, але головного редактора видання пустили б. Кличко ж у відповідь на фразу Когана «Мене УДАРили!» Зауважив, що якщо був би удар, він був би помітний, і розпорядився пропустити журналіста на зустріч.

У той же час, за словами Когана, після спілкування з Кличком його знову намагалися не пустити на прес-конференцію, однак у підсумку він туди пройшов.

Нагадаємо, 16 вересня знімальну групу ДТРК «Крим» не пустили на брифінг Віталія Кличка в Сімферополі. В прес-анонсі про візит політика в Крим, розісланому 14 вересня прес-службою кримської організації «УДАРу», зазначено, що акредитація журналістів на всі заходи проводиться 31 серпня до 18:00.

17 вересня журналістів ДТРК «Крим» знову не пустили на брифінг лідера партії «УДАР» Віталія Кличка, який проходив в Сімферополі в готелі «Москва».

Liked the article?
Help us be even more cool!