ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Одеський депутат погрожував журналістці і пошкодив фотоапарат

05.09.2012, 23:28

Депутат Одеської обласної ради від партії «Батьківщина» Костянтин Грінченко пошкодив фотоапарат журналісту сайта «Думская» Валерії Івашкіній і погрожував кореспонденту сайта «Храбро» Вірі Запорожець, повідомляє “Думская”.


Інцидент стався 5 вересня 2012 року в Одесі під час зустрічі кандидата в депутати по 133 округу Ігоря Маркова з виборцями за адресою Люстдорфська дорога, 144-4.


Віра Запорожець задала кандидату запитання: «Як ви вважаєте, чому долар почав рости?». Марков, який має освіту банкіра, почав відповідати. Жінки, які оточували кандидата, стали виштовхувати кореспондента з натовпу на околицю. Тим часом депутат Грінченка підійшов до журналістки і став їй погрожувати.

“Із завтрашнього дня ви не будете себе так вільно почувати”, - сказав Грінченко до Запорожець. На запитання, чому, депутат відповів: “А тому. Ось таке наше рішення”.

На питання журналістки, у чому це буде виражатися, Грінченко не дав точної відповіді, додавши: “У чомусь буде виражатися. Ну подивимося”.

Також він відштовхнув фотоапарат, оскільки не хотів, щоб його знімали, додавши: “Занадто вільно себе почуваєте. За великим рахунком, скажу по-іншому: ви нахабно себе почуваєте. Ми цю ситуацію виправимо”.

Після цього депутат облради запитав у журналістки Запорожець, чому вона не фарбує волосся і сказав, що у неї дуже широкі стегна. Побачивши, що інший кореспондент продовжує вести відеозйомку, Грінченко схопив камеру, після чого фотоапарат прийшов в непридатний стан.

В тойже час коли журналістки підходили до місця зустрічі з виборцями, охоронець Маркова, відставши від своїх колег, сказав: «Будете за нами їздити, додамо машину в орієнтування».


 
Liked the article?
Help us be even more cool!