ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Одеська поліція затримала ще одного нападника на журналістів 7 каналу

27.05.2016, 10:59

Одеська поліція затримала ще одного учасника збройного нападу на журналістів одеського 7 каналу, який стався 3 травня. Затриманий безпосередньо стрілок, 27-річний Максим Олександрович Слобозіян. Про це 7 каналу повідомив речник Головного управління Національної поліції в Одеській області Гіоргі Лорткіпанідзе.

Проти Слобозіяна, який стріляв по журналістах з помпової рушниці, відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.15 п.1 ч.2 ст.115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство).

Приморський районний суд Одеси обрав запобіжний захід для Максима Слобозіяна - 2 місяці утримання під вартою.

Як повідомляв ІМІ, 3 травня в Одесі невідомі скоїли збройний напад на знімальну групу “Сьомого телеканалу”. Невідомі приїхали на авто “Хонда” темно-сірого кольору з номером ВН4152НВ, під час нападу використали  помпову рушницю і травматичні пістолети.

Внаслідок пострілу постраждали два оператори й один журналіст. У одного оператора - перелом стінки гайморової пазухи, у другого - перелом носа і попередньо струс мозку, а у журналіста каналу - кульові поранення голови і спини.

Правоохоронці встановили особу власника розшукуваного автомобіля “Хонда”. Ним виявився житель м.Білгорода-Дністровського. Рушниця, з якої стріляли у журналістів, теж зареєстрована на цього чоловіка.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.2  п.1-7 ст. 115 (умисне вбивство), ч.2 ст. 15 (замах на злочин) і ч. 2 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України.

Головне управління Національної поліції в Одеській області оголосило в розшук жителя м.Білгорода-Дністровського Савченка Євгена Михайловича 1990 року народження, який 3 травня стріляв у журналістів “7 каналу” в Одесі.

Савченко і ще двоє громадян приїхали розбиратися з одним із співробітників каналу, який нібито зачепив машину акерманця біля Книжкового ринку. Вони затіяли бійку, під час якої один з нападників вистрілив з помпової рушниці, спорядженої травматичними кулями, в бік журналістів.

20 травня поліція затримала оголошеного у розшук жителя м.Білгорода-Дністровського Євгена Савченка, який був учасником нападу. Савченко прийшов у поліцію з повинною.

Відносно затриманого Савченка застосовано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

Liked the article?
Help us be even more cool!