ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Обстріляно гелікоптер дніпропетровського журналіста

02.08.2011, 06:32

31 липня був обстріляний з пневматичної рушниці вертоліт, що належить дніпропетровському журналістові й адвокату Борису Філатову, повідомляє центр громадських зв'язків УМВС у Дніпропетровській області.

 

За інформацією міліції, вночі до чергової частини Дніпропетровського райвідділу УМВС в Дніпропетровській області надійшло повідомлення про те, що з пневматичної зброї було обстріляно вертоліт AS-350, що належить Борису Філатову.

 

Як повідомляє сайт Gorod.dp.ua, Борис Філатов знаходився у вертольоті. Однак слідством встановлено, що близько 17:30 вилетів пілот з Дніпропетровська в Підгородне, де його чекав Філатов. «Заходячи на посадку, пілот побачив, як з сусідньої ділянки чоловік направив у бік вертольота гвинтівку. За словами пілота, у зв'язку з шумом від вертольота він нічого не чув, але коли приземлився і заглушив двигун, почув дзвінкі звуки, які надходили з боку кабіни вертольота і зрозумів, що це рикошет від куль», - зазначено у повідомленні.

 

Кулі пробили лопать, обшивку двигуна, залишили сліди на захисному покритті корпусу.

 

Після події пан Філатов з пілотом повернулися на вертольоті до Дніпропетровська.

 

Наразі, особу невідомого, який з пневматичної гвинтівки зробив декілька пострілів по гелікоптеру, пошкодивши фарбу на обшивці, встановлено. Міліція вживає заходи для його затримання та вилучення знаряддя злочину. За цим фактом слідчим відділом Дніпропетровського райвідділу міліції вирішується питання про порушення кримінальної справи за ст. 296 «Хуліганство» Кримінального кодексу України, повідомляє Телекритика.

 

Як пише Gorod.dp.ua, стрілянину з рушниці начебто відкрив господар сусіднього з посадочним майданчиком домоволодіння Мирон Сосновський.

 

Сам Борис Філатов подію не коментує, але не виключає, що вона може бути пов'язана з його професійною діяльністю.

 

З 2005 по 2010 рік Борис Філатов вів на 9-му каналі Дніпропетровська щотижневу програму «Губернські хроніки». Об'єктом його критики ставали впливові чиновники і політики, у точу числі з правоохоронних органів. З 2010 року Філатов розпочав новий телепроект «Губернські прогнози», в якому, зокрема, висвітлював питання бездіяльності прокурорських працівників щодо порушень у сфері землекористування. Борис Філатов є комісаром культурологічного проекту «Україна очима птахів», під час якого здійснювалася фотозйомка різних областей країни з гелікоптера. Також він повинен стати першим космічним туристом від України.

 

 

 

Liked the article?
Help us be even more cool!