ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Обстріляли автомобіль директора з виробництва ТВІ Катерини Єрмолович

23.08.2011, 04:34
22 серпня, під офісом телеканалу ТВі на вулиці Гайдара, 50 у Києві було обстріляно автомобіль директора з виробництва ТВі Катерини Єрмолович. Про це повідомляє Телекрити прес-служба каналу.

 Сама пані Єрмолович незадовго до цього вийшла з автомобіля. «За свідченнями очевидців, постріли були здійснені з автомобіля БМВ-5 чорного кольору», - йдеться в повідомленні каналу.

Телеканал просить правоохоронні органи провести розслідування цього інциденту.

Начальник відділу зв'язків з громадськістю ГУ МВС у місті Києві Володимир Поліщук повідомив, що о 17:04 до чергового надійшло повідомлення про те, що нібито стріляли в авто Катерини Єрмолович. О 17.10 по Києву оголосили план перехоплення.

«На місце пригоди приїхала слідчо-оперативна група, яка з'ясувала, що директор з виробництва ТВі залишила біля будинку №22 на вулиці Гайдара свою автівку та пішла працювати. А коли вийшла, побачила розбите скло коло водія. Що це було, поки що невідомо, але якийсь чоловік сказав їй, що бачив БМВ-5 чорного кольору, і з нього здійснили постріл», - сказав пан Поліщук.

За версією київської міліції, машину Катерини Єрмолович обстріляли через неправильну парковку, повідомляє Українська правда.

 

"Слідчо-оперативною групою столичної міліції, яка прибула на місце події, виявлено, що в автомобіля, який належить потерпілій, справді розбите скло біля водійського місця", - повідомили в міліції.

Експертом виявлено залишки білої гуми, з чого зроблено висновок, що по автівці стріляли з пристрою для відстрілу гумових куль.

"При подальшому опитуванні свідків з’ясувалося, що власниця постраждалого авто перед цим припаркувала його таким чином, що це заважало проїзду інших машин. Дехто з водіїв, які хотіли там проїхати, навіть робили спроби вручну відсунути машину", - зазначається в повідомленні.

"В таку ж ситуацію потрапив і згаданий BMW, тож його водій або пасажир, роздратований неможливістю проїхати, вихопив пристрій для відстрілу гумових куль і вистрілив з нього по машині, яка перешкоджала проїзду - просто з метою покарати її власника за неправильну парковку", - заявили в міліції.

"Звісно, подібні дії трактуються законом як хуліганство, проте жодних політичних мотивів у хулігана не було", - підкреслили правоохоронці.

Наразі вже з’ясовано держномер BMW та особу його власника. Вживаються заходи щодо його затримання.

 
 
 
Liked the article?
Help us be even more cool!