ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Обшук журналістів під час поїздки Януковича у Донецьк пояснили «загрозою терактів»

07.12.2011, 02:13
Обшук журналістів під час візиту президента Віктора Януковича до Донецької області пояснюють начебто загрозою здійснення теракту.
За повідомленням УДО, перевірка акредитованих журналістів здійснювалася з метою заходів безпеки, повідомляє  Українська правда.

"Враховуючи, що спеціальне обладнання для догляду є лише в аеропорту, співробітники УДО України саме там здійснювали контроль на безпеку представників ЗМІ, які акредитувалися для висвітлення заходів за участю глави держави на Єнакіївському металургійному заводі", — повідомили у відомстві.

Як наголошують в держохоронці,  "останнім часом в Донецькій області збільшилася кількість анонімних повідомлень про замінювання та погроз здійснення терористичного акту".
"Відповідно, правоохоронні органи держави, і зокрема УДО України, вживають посилені заходи із забезпечення безпеки посадових осіб щодо яких здійснюється державна охорона", — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, під час візиту Януковича в Єнакієве у вівторок, 6 грудня, журналістів обшукали з підвищеною ретельністю. Задля цього акредитовану пресу завезли в аеропорт Донецька, де журналістам наказали зняти верхній одяг і разом з речами покласти на стрічку для контролю.
 
ІМІ

 
Liked the article?
Help us be even more cool!