ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

ОБСЄ закликає звільнити Антона Скибу, якого викрали терористи

24.07.2014, 10:10

Представник зі свободи засобів інформації Організації з безпеки і співпраці в Європі Дуня Міятович закликала викрадачів негайно звільнити журналіста-фрілансера Антона Скибу, якого викрали 22 липня у Донецьку збройні сепаратисти, повідомляє Укрінформ.

Вона різко засудила це викрадення й заявила, що «журналісти не мають ставати цілями нападів тільки за те, що виконують свої професійні обов’язки», повідомила прес-служба ОБСЄ.

Міятович згадала в заяві і про низку попередніх випадків викрадень, нападів, утримань і залякувань журналістів на Донбасі, що сталися протягом цього місяця. За її словами, така ворожа практика перешкоджання роботі журналістів неприпустима і має бути припинена негайно. Вона також висловила сподівання, що правоохоронці таки отримають можливість розслідувати невпинне насильство проти представників засобів інформації на Сході України і арештувати винних, щоб припинити такий «клімат безкарності».

Нагадаємо, увечері 22 липня у Донецьку терористи захопили фрілансера Антона Скибу, який працював фіксером для американського телеканалу CNN. Скибу затримали у готелі “Донбас Палас”, де він знаходився разом зі знімальною групою CNN.

Місце його нинішнього перебування невідоме.

Liked the article?
Help us be even more cool!