ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Обрано голову наглядової ради НСТУ

09.02.2017, 08:48

Головою наглядової ради “Національної суспільної телерадіокомпанії України” обрали Тетяну Лєбєдєву. Про це “Українській правді” повідомив член наглядової ради Віктор Таран.

“Обрали Тетяну Лєбєдєву. Голосування було таємним. Дев’ять – за Лєбєдєву. Чотири – за Тараса Шевченка і троє утрималися. Тобто вона перемогла в один голос”, сказав Таран.

Водночас він зазначив, що більшість була ситуативною, оскільки за заступника голови вони голосували кілька разів, але так і не обрали.

“За заступника голосували – вісім-вісім. Нікого більше не обрали”, уточнив він.

Як пише видання з посиланням на свої джерела, Лєбєдєву пов’язують із олігархом Віктором Пінчуком. Зокрема, співрозмовники УП вказують на те, що як член Національної ради з питань телебачення і радіомовлення вона голосувала в інтересах телеканалів Пінчука.

Раніше Лєбєдєва була членом Національної ради з питань телебачення і радіомовлення, очолювала Незалежну асоціацію телерадіомовників України.

Як повідомляє Суспільне мовлення, на голову наглядової ради НСТУ було висунуто Тетяну Лебедєву, Тараса Шевченка, Світлану Остапу, Євгена Глібовецького. Світлана Остапа та Євген Глібовицький зняли свої кандидатури, мотивуючи своє рішення тим, що головою наглядової ради має бути представник не від депутатських франкцій та груп, а від громадських об’єднань та асоціацій членами наглядової ради.

До наглядової ради НСТУ входять: Євген Глібовицький, Тетяна Лебедєва, Володимир Бринзак, Вадим Міський, Олексій Панич, Наталія Скрипка, Віктор Таран, Тарас Шевченко, Володимир Яворівський, Ігор Хохич, Віталій Портников, Сергій Таран, Лаврентій Малазонія, Світлана Остапа, Тарас Аврахов, В'ячеслав Козак, Дарія Карякіна. Її склад було затверджено ще 17 грудня 2015 року.

Як повідомляв ІМІ, 19 січня було зареєстровано юридичну особу Публічне акціонерне товариство “Національна суспільна телерадіокомпанія України” і припинено юридичну особу НТКУ.

3 лютого Наглядова рада ПАТ “Національна суспільна телерадіокомпанія України” (НСТУ) оголосила про старт конкурсу на голову правління.

Liked the article?
Help us be even more cool!