ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

НВ змінює назву і логотип

30.12.2022, 10:35
Фото – nv.ua
Фото – nv.ua

Медіахолдинг НВ ("Новое время") змінює назву і логотип на New Voice (NV). Про це йдеться в колонці головного редактора проєкту НВ Віталія Сича.

За словами Сича, вони прощаються з НВ, оскільки він був заснований ще до анексії Криму, і ця назва вже давно не відповідає їхнім цінностям. 

"Ми завжди захищали й просували в Україні особисті й економічні свободи, прозахідні суспільні, політичні й економічні трансформації. Сьогодні ми більше не хочемо мати нічого спільного з мовою і культурою країни, яка є антиподом усього, у що ми віримо і за що боремося всі ці роки", – зазначив Сич.

Він зазначив, що цей рік був важким для компанії і для кожного з них особисто, "але ми встояли, відновились і тепер думаємо про напрями розвитку". 

"Ми прощаємося з брендом "Новое время" і залишаємо латинське NV. Це і є наш основний бренд. Наш медіадім уже майже 100% диджитал, тому бренд NV – такий самий, як і домен сайту. Повна назва медіахолдингу звучатиме як New Voice. Власне, так уже рік називається наша англомовна версія", – зазначив Сич.

Він подякував аудиторії за підтримку: попри складнощі, з якими всі зіткнулися цього року, "майже ніхто з 15 тис. передплатників на нашому сайті не припинив підтримувати нас".

NV – медіахолдинг, створений журналістами у 2014 році. Його інвестором є інвесткомпанія Dragon Capital, яку очолює Томаш Фіала. Сьогодні в холдинг входять щотижневий журнал, новинний сайт NV.ua, загальнонаціональне розмовне Радіо NV, дискусійні панелі та англомовна версія сайту – The New Voice of Ukraine, запущена 2022 року.

Liked the article?
Help us be even more cool!