ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

7 квітня відбудеться презентація суспільного мовлення

27.03.2015, 14:47

7 квітня відбудеться презентація національного суспільного мовлення. Про це повідомляється на сайті Першого національного каналу.

“У прямому ефірі, на очах усієї країни, ми змінимо логотип Першого Національного на логотип суспільного мовника. Також у прямому ефірі зміниться й звуковий сигнал українського радіо”, - йдеться у повідомленні каналу.

Крім цього, буде презентовано новий сайт телеканалу та програми, що з'являться в ефірі суспільного мовника вже зовсім скоро. “Коли вони стартують, як називатимуться, про що в них ітиметься і хто буде ведучим – розкажемо все!”, - зазначили на каналі.

Захід відбудеться о 12.00 в Мистецькому Арсеналі (Київ, вул. Лаврська, 10-12).

Як повідомляв ІМІ, 19 березня Верховна Рада ухвалила законопроект, який забезпечує діяльність суспільного телебачення і радіомовлення України. Відповідне рішення підтримали 256 нардепів, проголосувавши у другому читанні за законопроект №1357 "Про суспільне телебачення і радіомовлення України".

Згідно з законом, НСТУ утворюється на базі Національної телекомпанії України, Національної радіокомпанії України, Державної телерадіокомпанії "Культура", обласних державних телерадіокомпаній, Державної телерадіомовної компанії "Крим", державних організацій "Київська державна регіональна телерадіокомпанія", "Севастопольська регіональна державна телерадіокомпанія", "Новгород-Сіверська регіональна державна телерадіокомпанія "Сіверська", "Криворізька регіональна державна телерадіокомпанія "Криворіжжя", державного підприємства "Українська студія телевізійних фільмів "Укртелефільм", що реорганізуються шляхом приєднання до Національної телекомпанії України. Органом правління стає сформована громадськістю та політичними фракціями Наглядова рада.

Спікер парламенту Володимир Гройсман передав закон на підпис Президенту України.

Liked the article?
Help us be even more cool!