ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

НСТУ змінила організаційну структуру

04.03.2019, 11:39

Національна суспільна телерадіокомпанія України переходить до нової організаційної структури - розподіл функцій правління НСТУ відбуватиметься не за напрямами мовлення, а за платформами. Про це повідомляється на сайті “UA:Суспільне мовлення”.

Зокрема, НСТУ виділила такі платформи та зони відповідальності: телебачення, радіо, цифрові платформи, стратегічний розвиток, регіональний розвиток та бюджетування й управління активами.

Відповідно до нової організаційної структури, обов’язки між членами правління НСТУ розподілятимуться таким чином.

Юрій Макаров відповідатиме за платформу телебачення. Він опікуватиметься роботою суспільно-політичного, просвітницького та розважального напрямів телеканалів "UA:Перший" та "UA:Культура".

Олександра Кольцова відповідатиме за платформу радіо: координуватиме діяльність трьох каналів Суспільного радіо ("UA:Українське радіо", "UA:Радіо Промінь", "UA:Радіо Культура"), а також роботу Будинку звукозапису Українського радіо.

Роман Вінтонів відповідатиме за інформаційне мовлення та цифрові платформи. Він координуватиме роботу департаментів інформаційного мовлення та цифрових платформ відповідно.

Інна Гребенюк відповідатиме за стратегічний розвиток компанії. Під її контролем перебуватимуть юридичні питання, маркетинг та закордонне співробітництво.

Микола Чернотицький відповідатиме за регіональний розвиток. Координуватиме роботу регіональних філій, включно з творчим об’єднанням “Київ” та "UA:Крим".

Родіон Никоненко відповідатиме за бюджетування й управління активами ПАТ “НСТУ” і координуватиме роботу планово-економічного департаменту й департаменту управління активами.

Голова правління НСТУ Зураб Аласанія безпосередньо координуватиме роботу кількох структурних підрозділів центральної дирекції мовника, а саме:

  • департамент фінансів,
  • департамент управління персоналом,
  • департамент безпеки та запобігання корупційним проявам,
  • департамент зв’язків з громадськістю та засобами масової інформації,
  • департамент комерційної діяльності,
  • департамент сервісу,
  • департамент організаційної роботи,
  • а також управління “Академія суспільного мовлення”.

Нагадаємо, 31 січня Наглядова рада НСТУ затвердила нову структуру мовника.

Liked the article?
Help us be even more cool!