ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

НСЖУ прийняли до Брюссельського прес-клубу

02.07.2012, 03:01

Національну спілку журналістів України прийнято до Брюссельського прес-клубу. Такої домовленості було досягнуто під час зустрічі голови спілки Олега Наливайка з президентом прес-клубу Лораном Бріайєм, повідомили УНІАН у НСЖУ.

За словами О.Наливайка, який перебуває у Брюсселі, «це дозволить презентувати на одній з основних медіа-площадок Європи найкращий досвід України як у медіа, так і в інших галузях, а також говорити без посередників перед європейською аудиторією про наші проблеми, зокрема, і про свободу слова. Ми отримали можливість проведення прес-конференцій, круглих столів, у тому числі з прямими Інтернет-мостами між Києвом і Брюсселем, або з іншими містами України. Цікавою є ініціатива наших колег організувати Український тиждень у Брюссельському прес-клубі».

Як заявив Л.Бріай, «Брюссельський прес-клуб очолив в цьому році Європейське об’єднання національних прес-клубів. Ми говорили про можливість прийому до його лав НСЖУ і проведення у Києві Конгресу європейських прес-клубів. Наша співпраця дозволить українським партнерам ознайомитись з бізнес-моделлю клубу, розширити інформаційний інструментарій спілки».

Ця домовленість, на думку О.Наливайка, сприяє активізації міжнародної діяльності спілки, а також створює нові комерційні можливості для Журфонду.

Liked the article?
Help us be even more cool!