ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Новим радником президента став сценарист “95-го кварталу” і заступник Єрмака 

09.07.2021, 17:53
Юрій Костюк. Фото: nv.ua
Юрій Костюк. Фото: nv.ua

Президент Володимир Зеленський призначив своїм радником Юрія Костюка, який працював заступником керівника Офісу президента: він відповідатиме за підготовку промов та виступів Зеленського. Про це повідомляється на сайті глави держави.

Як нагадує "Детектор медіа", Юрій Костюк писав сценарії до серіалів та фільмів студії "Квартал 95", зокрема "Слуга народу", "Свати 5", "8 перших побачень", "Любов у великому місті – 3" тощо. У травні 2019 року президент Володимир Зеленський призначив його заступником тоді ще голови Адміністрації президента Андрія Богдана. Костюк разом з Кирилом Тимошенком відповідав за інформаційну політику АП, а потім ОПУ. В Офісі президента він також працює над підготовкою промов глави держави. Юрій Костюк у березні-квітні 2021 року планував узяти участь у конкурсі на посаду голови Суспільного, однак не був до нього допущений через те, що надіслав неповний пакет документів після завершення дедлайну.

Крім того, президент призначив Олексія Дніпрова своїм заступником, відповідальним за гуманітарний напрям. 

Керівником Апарату Офісу президента стала Марія Вітушок, яка є "кадровим дипломатом, має відповідний досвід роботи за кордоном та значний досвід роботи в державній системі України, зокрема на посадах в Апараті РНБО, Кабінеті Міністрів, Адміністрації президента".

Також, нагадаємо, новим прессекретарем президента став Сергій Никифоров.

Liked the article?
Help us be even more cool!