ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Нововолинський провайдер заявляє, що 1+1 зникає через технічні несправності

24.10.2014, 13:22

Кабельний мовник Нововолинське ТТІ заявляє, що телеканал 1+1 зникає у кабельній мережі лише з технічних причин. Про це директор кабельного провайдера Мар’ян Купа повідомив «ВолиньPost».

За словами Купи, провайдер не блокує канали – то технічні несправності. Він зазначив, що перебої виникли не лише з трансляцією 1+1, а й багатьох інших, зокрема і «Нова Волинь» (Волинська ОДТРК).

Так, за інформацією штабу кандидата по округу №19 Ігоря Гузя, близько 18:30 23 жовтня у мережі «Нововолинського ТТІ» зник сигнал телеканалу «Нова Волинь». Саме у цей час на телеканалі відбувався прямий ефір з кандидатом.

За словами Мар’яна Купи, проблеми з передачею сигналу зумовлені пошкодженням кабеля в кількох місцях і ніяк не пов’язані з політикою.

Як повідомив ІМІ представник Національної ради з питань телебачення та радіомовлення у Волинській області Степан Родич, питання щодо діяльності Нововолинське ТТІ він тримає на контролі, тим паче, що скарги на його діяльність надходили і раніше. Однак для позапланової перевірки він повинен мати підстави, а саме – письмове звернення хоча б одного користувача послуг кабельного мовника про порушення.

Нагадаємо, раніше ЗМІ повідомляли, що у цій кабельній мережі виникають проблеми із транслюванням 1+1, на якому критикують лідера Радикальної партії Олега Ляшка.

Нововолинське ТТІ – кабельний провайдер, який належить кандидату в народні депутати від «Радикальної партії» Олега Ляшка Вікторові Яремі.

Liked the article?
Help us be even more cool!