ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Нововолинська міська влада виділила на свій трирічний піар у ЗМІ понад 1 млн грн

13.02.2017, 14:38

Нововолинська міська рада (Волинська область) виділила 1 млн 334 тис. грн з міського бюджету на “висвітлення діяльності органів місцевого самоврядування” у ЗМІ у 2017-2019 роках. Таке рішення депутати міськради ухвалили у жовтні 2016, повідомляє інтернет-видання “БУГ”.

На питання, які медіа отримали фінансування на висвітлення діяльності органів місцевого самоврядування, заступник міського голови Нововолинська Андрій Сторонський порадив журналістам видання подати офіційний запит:

“Подавайте офіційний запит, мені цю брехню надоїло спростовувати – нема там ніякого мільйона. Якщо ви слухаєте депутатів, які ще не стали депутатами і не знають, де й на що подивитися, то чому я маю це коментувати? Почитайте, будь ласка, уважно програму, яка розрахована на три роки наперед. Я зараз не маю перед собою цього документу. Потрібно володіти цифрами, щоб сказати, куди і скільки коштів пішло. Там не є такі великі суми, розумієте, просто багато цього ажіотажу. Бо кожен думає, що хтось щось “хімічить”. Не треба так думати. У програмі немає чогось такого крамольного і це не є сума, про яку варто говорити”.

У рішенні №11/28 “Про Програму висвітлення діяльності органів місцевого самоврядування у засобах масової інформації в 2017-2019 роках”, розміщеному на сайті Нововолинської міської ради, до якого звернулися журналісти “БУГу”, конкретних засобів масової інформації не згадується. Проте вказано лише, що учасниками є відділ з питань внутрішньої політики, взаємодії із ЗМІ та зв’язків з громадськістю виконавчого комітету Нововолинської міськради та засоби масової інформації комунальних та інших форм власності. Проте у загальних положеннях Програми йдеться: “Інформаційний простір міста Нововолинська представлений друкованим виданням “Наше місто”, один з відділів якого забезпечує проводові радіомовлення, ТзОВ “Нововолинське ТТІ”, ТзОВ “Радіо “Нова”. Функціонують кореспондентські пункти філії Національної телекомпанії України “Волинська регіональна дирекція” і редакції видання обласної газети та   інтернет-ресурс “Волинь-нова”, а також кореспондент обласної газети “Місто вечірнє”. Також функціонують інтернет-видання. Задля сприяння широкій поінформованості громадськості про діяльність органів місцевого самоврядування на періодичні видання передбачено 1 мільйон 22 тисячі гривень на три роки, на радіо і телебачення – 312 тисяч гривень”.

Фото - "БУГ"

Liked the article?
Help us be even more cool!