ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Новий глава Нацради з питань телебачення і радіомовлення вважає, що в умовах військового часу мають діяти "закони патріотизму"

11.07.2014, 17:47

Новообраний голова Національної ради з питань телебачення і радіомовлення Юрій Артеменко вважає, що окрім діючих на території України законів України, в умовах військового часу "є інші закони - закони громадянського суспільства, громадянської сумлінності, це врешті-решт закони патріотизму". Про це йдеться у його коментарі для Першого Національного, розміщеному на сайті Нацради.

«Вільний доступ до інформації – це безумовна перевага демократії, і ніхто не збирається обмежувати вільний доступ до інформації, однак в умовах військового часу, коли гинуть українські військові, «я думаю, що є інші закони - закони громадянського суспільства, громадянської сумлінності, це врешті-решт закони патріотизму», – зазначив він. 

На переконання голови регуляторного органу, всі патріоти, які мають сьогодні фізичну можливість, повинні транслювати українських мовників. «Якщо ти патріот України і якщо в тебе є фізичні можливості і ти не стоїш під дулом автомата, … будь ласка, увімкни і показуй правду, а не дури людей російськомовними програмами», – сказав Юрій Артеменко. 

Він також зазначив, що позиція Національної ради є дуже чіткою: якщо місто звільнено, того самого дня всі канали, які пропагують ворожнечу, ненависть, знущання над українським народом, мають бути вимкнені.

Нагадаємо, Юрій Артеменко обраний членом Нацради за квотою Президента Петра Порошенка. У минулому - народний депутат України 4-го і 5-го скликань, голова Запорізької обласної державної адміністрації, експерт-консультант редакції газети «Правда України».

ІМІ

Liked the article?
Help us be even more cool!