ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Новим головним редактором "Української правди" стала Севгіль Мусаєва

23.10.2014, 11:49

Новим головним редактором "Української правди" стала Севгіль Мусаєва. Про це у своєму блозі на УП повідомила головний редактор видання Олена Притула.

Разом з нею на роботу до УП переходить і колега Севгіль по Hubs Марія Жартовська.

За словами Притули, перехід в політику найавторитетніших авторів Мустафи Найєма та Сергія Лещенка “гостро поставив перед нами питання посилення команди”.

“... Ми віддали в парламент наших кращих людей. Їм на зміну приходять такі ж сміливі, цікаві й розумні. Щоб разом підняти "Українську правду" на новий рівень”, - написала Притула.

Вона також константувала, що УП як і раніше є сайтом номер один в країні, але вже давно не змінювалися.

“Прийшли нові люди з новими ідеями і знаннями, з палаючими очима і бажанням внести свій внесок у зміну країни, залишити свій слід в професії. Прихід нового головного редактора значить зміни наших основних принципів роботи або зміни власників”, - написала Притула.

Сама ж Олена як і раніше буде займатися «Українською правдою» - стратегією видання та спецпроектами: “У нас багато задумів і нереалізованих проектів. Роботи вистачить для всіх. Особливо в цей важкий час”.

Нагадаємо, Севгіль Мусаєвій 27 років. Журналістську кар'єру вона починала в газеті «Дело» та журналі «Власть денег». Влітку 2011 року вона перейшла в УМХ на посаду кореспондента журналу Forbes. Однією з найпомітніших публікацій журналістки у Forbes стало розслідування про молодого харківському олігарха Сергія Курченко (наразі він переховується від правосуддя за кордоном). Після того, як Курченко купив «Український медіахолдинг», Мусаєва звільнилася з Forbes. Через кілька місяців, Севгіль разом з колишніми журналістами Forbes, Liga.net та інших видань запустила ділове інтернет-видання Hubs, повідомляла Телекритика.

Нещодавно «Українську правду» залишили заступник головного редактора Сергій Лещенко і журналіст Мустафа Найєм. Вони прийняли рішення піти в політику і балотуються в парламент за партійними списками «Блоку Петра Порошенка».

Фото - Телекритика

Liked the article?
Help us be even more cool!