ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Німецьке видання Die Welt найняло на роботу кремлівську пропагандистку Овсяннікову

11.04.2022, 16:40
Фото – CNN
Фото – CNN

Німецьке видання Die Welt найняло на посаду кореспондентки колишню редакторку російського пропагандистського "Первого канала" Марину Овсяннікову, яка нібито в прямому ефірі влаштувала "протест" проти вторгнення РФ в Україну. Про це повідомляє "Детектор медіа" з посиланням на The Guardian.

Про працевлаштування Овсяннікової повідомив медіахолдинг "Аксель Шпрінгер". Росіянка готуватиме репортажі для газети, а також для телевізійного новинного каналу Die Welt "як з України, так і з Росії".

Нагадаємо, на початку березня Овсяннікова під час нібито прямого ефіру програми "Время" зайшла в студію з плакатом "Ні війні". Відео фрагмента трансляції було опубліковане на YouTube. Пізніше росіянка звільнилася з пропагандистського каналу.

Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки повідомляв, що Овсяннікова наразі активно використовується в інформаційно-психологічних операціях Росії. Зокрема, вона отримала визнання та кредит довіри на Заході, використовуючи це реноме для просування на західну аудиторію наративу про "необхідність" зняття з РФ санкцій.

Liked the article?
Help us be even more cool!