ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Німеччина продовжує наполягати на закритті "Миротворця"

19.11.2018, 14:21

Німеччина продовжує вимагати від української сторони закриття сайту “Миротворець”. Про це 19 листопада заявив представник МЗС ФРН Крістоф Бургер на брифінгу в Берліні, повідомляє Укрінформ.

“Ми рішуче засуджуємо цей список... Ми наполягаємо на тому, щоб український уряд посприяв закриттю цього сайту”, - сказав Бургер.

Дипломат зазначив, що позиція Німеччини була доведена Києву раніше.

Як повідомляв ІМІ, 14 листопада Міністерство закордонних справ Німеччини повторило заклик закрити сайт “Миротворець” після появи на ньому імені колишнього канцлера ФРН Ґергарда Шредера в переліку “антиукраїнських діячів”.

На сайті “Миротворець” Шредеру закидають “спробу легалізації захоплення російськими окупантами українського Криму, виправдання збройної агресії РФ проти України”. Екс-канцлер потрапив до списку цього місяця після того, як в інтерв’ю виданню Aachener Nachrichten висловив думку, що анексію Криму доведеться колись визнати.

15 листопада “Миротворець” заявив, що вважає нападом на свободу слова заяву речниці МЗС Німеччини, яка закликала закрити цей сайт після появи на ньому імені колишнього канцлера ФРН Ґергарда Шредера в переліку "антиукраїнських діячів".

Liked the article?
Help us be even more cool!