ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Невідомий обстріляв офіс радіостанції "Калуш ФМ"

08.02.2019, 13:16

У місті Калуш (Івано-Франківська область) 8 лютого невідомий обстріляв офіс радіостанції “Калуш ФМ”. Про це повідомляється на сайті радіостанції.

Невідомий чоловік розпочав стрільбу об 11.40 і, найпевніше, вважає редакція, стріляв із пневматичної зброї. Він стріляв, зауважує редакція, прицільно у вікно студії “Калуш ФМ”. Саме в цей час у студії свою програму записувала ведуча Зіна Сваровських.

Світлина від Радіо Калуш FM.

Постріли продовжувалися більше 15 хвилин. За цей час у вікно влучили приблизно 10 куль. Чоловіка, що стріляв, бачили на вулиці між будівлею “Рукавички” та руїнами кінотеатру “Відродження”.

Працівники “Калуш ФМ” викликали поліцію. До її приїзду чоловік утік. Водночас він погрожував зброєю жінці, яка зробила йому зауваження, зазначає редакція.

Поліція після виклику приїхала за 15 хвилин. Зараз поліцейські спілкуються з власниками магазинів на площі Героїв, щоб отримати відео з камер відеоспостереження.

"Мотиви, з яких стріляли у вікна радіостанції, наразі невідомі", - зазначила редакція.

У коментарі ІМІ виконавча директорка ТзОВ “Телерадіокомпанія “Калуш” Алла Дзундза повідомила, що наразі дає свідчення поліції щодо події і деталі надасть згодом.Світлина від Радіо Калуш FM.Світлина від Радіо Калуш FM.

Фото - kalushfm.com.ua

Liked the article?
Help us be even more cool!