ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Невідому речовину біля "Нової газети" розпилив фальшивий кур'єр

16.03.2021, 14:52
Фото – скріншот з відео "Новости Москвы"
Фото – скріншот з відео "Новости Москвы"

Російська “Новая газета” звернулася до уряду Москви з пропозицією провести спільне розслідування хімічної атаки на редакцію, повідомляє “Медуза”.

Так, увечері 15 березня на телеграм-каналі “Новости Москвы” з'явилося відео з камери спостереження біля офісу “Нової газети”. На відео людина у формі кур'єра Яндекса тримає велосипед, із заднього колеса якого розпорошується газ.

“Дивіться, це вже прямо машина для здійснення терактів: фальшивий кур'єр розпорошує отруйний газ, контейнер з яким вмонтовано у велосипед, прямо на вході в будівлю. Задум зрозумілий: на підошвах співробітники, що пройдуть через пляму, рознесуть отруту всіма поверхами”, – пише “Новая газета”.

Редакція вважає це загрозою для містян.

Представник Яндекс.Їжа Олена Новікова повідомила “Медузі”, що їхній моніторинг не фіксував кур'єрів, які співпрацюють із сервісом, на адресу редакції “Нової газети”.

Як повідомляв ІМІ, 15 березня російська “Новая газета” заявила про ураження невідомою хімічною речовиною входу до будівлі, де, зокрема, розташована і редакція. 

17 жовтня в Москві (Росія) до будівлі редакції “Нової газети” невідомі підкинули поховальний вінок з погрозами на адресу журналіста Дениса Короткова і кошик з відрізаною головою барана.

29 жовтня 2018 року в Москві під будівлю редакції російського видання “Нова газета” невідомі привезли три клітки з вівцями, одягненими в жилетки “Преса”.

Liked the article?
Help us be even more cool!