ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Невідомий побив фотографа порталу tochka.net під час зйомки

04.05.2012, 22:01
4 травня у Києві невідомий побив фотографа порталу tochka.net Віталія Лазебника при виконанні редакційного завдання, повідомляється на сайті видання.

За словами Лазебника, він знімав знесення незаконного будівництва церкви в парку "Перемога" на Дарниці. Несподівано зі спини на нього напав незнайомий чоловік і почав бити металевим прутом по голові. При цьому Лазебник кілька разів кричав, що він журналіст і показав редакційне посвідчення. Незважаючи на це, чоловік продовжував його "люто бити".

"Він вдарив мене разів п'ять. Потім, коли він зрозумів, що я журналіст, він побіг до своєї машини. Я і колеги, які знімали поруч, намагалися його зупинити. Він трохи не переїхав мене машиною", - розповів Лазебник. Як зазначає сайт Свідомо, нападник приїхав на автомобілі Mitsubishi з номерами AA 9043 EX.
 

За словами фотографа, чоловік нападав і на інших журналістів, кидався піском, вів себе дуже неадекватно.

Після побиття нападник викликав собі "швидку", заявивши, що побили його. "Його везли в лікарню швидкої допомоги на сусідній "швидкій", - сказав фотограф.

На місце події приїхала міліція та медики, які зняли у Лазебника побої та надали медичну допомогу. "Коли мене забирали в лікарню швидкої допомоги, його повинні були затримати. Я написав заяву, надав міліції фотографії, де знята ця людина", - зазначив Лазебник.

Очевидці події кажуть, що нападником міг бути директор парку "Перемога" в Дніпровському районі Олександр Товстоног. Водночас в адміністрації парку news.tochka.net це категорично спростували.
У Дніпровському управлінні міліції Києва news.tochka.net повідомили, що з'ясуванням побиття Віталія Лазебника займається слідчо-оперативна група, про результати її роботи буде відомо пізніше.
Liked the article?
Help us be even more cool!