ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Невідомий намагався вбити журналістку газети "Сегодня"

08.12.2011, 05:18
Невідомий  намагався вбити журналістську газети «Сегодня» Ольгу Бондарчук. Зловмисник  напав на дівчину  5 –го грудня, пізно ввечері, та погрожував перерізати їй горло. Про це повідомляєється на сайті видання.

Інцидент трапився  в Дніпропетровську на житловому масиві «Тополя-1, коли. Ольга Бондарчук близько 23.30 поверталася додому, перехожий схопив її ззаду за горло і намагався задушити. Коли дівчина ослабла, зловмисник потягнув її до лісосмуги. На пропозицію журналістки забрати гроші та мобільний телефон він узяв 100 гривень.

«Він повторював, що жінки зіпсували йому життя. І що вб'є мене - переріже горло чи зламає шию, мовляв, ще не вирішив. Не знаю звідки у мене взялися сили, але я стала захищатись», -  повідомила  Бондарчук.
За інформацією видання, нападник скинув її на землю і почав бити ногами по голові, погрожуючи забити до смерті, однак дівчині вдалось вдарити його у пах і втекти.

Ольга  добігла до автозаправки, однак там оператор АЗС відмовився допомогти дівчині зі скривавленим обличчям і вигнав з території станції. Після цього журналістка зупинила автомобіль, у якому були хлопець і дівчина, які доправили  її до дому.

На думку  начальника управління зв’язків з громадкістю Володимира Поліщука,  цей інцидент не пов’язаний із професійною діяльністю журналістки.

«Дівчина була допізна у друзів, які запропонували їй викликати таксі, щоб добратися до дому, але вона вирішила зекономити та пішла пішки.  В темному місці на неї напав перехожий, який розповідав, що ненавидить жінок і погрожував життям. Наразі порушено кримінальну справу за статею « пограбування» і з’ясовуються всі обставини про злочин» - сказав в коментарі ІМІ Поліщук.
 
ІМІ

 
Liked the article?
Help us be even more cool!