ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Невідомі зламали пошту прес-служби ТВі і розіслали повідомлення про зміну власника і керівника каналу — Катеренчук

23.04.2013, 10:33

Невідомі особи зламали електронну скриньку прес-служби телеканалу ТВі і розіслали повідомлення про зміну власника і керівника каналу. Про це повідомила генеральний директор ТВі Наталія Катеринчук, повідомляє “Телекритика”.

Повідомлення з адреси прес-служби ТВі про те, що новим генеральним директором ТВі став Артем Шевченко, а новим інвестором став відомий американський бізнесмен Олександр Альтман також надійшло і на адресу «Телекритики».

«Ця інформація не відповідає дійсності. Нічого ні в складі засновників, ні в керівництві не змінилося», - сказала Катеринчук (нагадаємо, що інвестором ТВі є Костянтин Кагаловський).

Катеринчук припускає, що пошту було зламано увечері 22 квітня, якраз у той час, коли на лікарняний пішла прес-секретар каналу Лана Самохвалова. Керівник ТВі не виключає, що паролі до пошти були надані колишніми співробітниками каналу.

На думку Катеринчук, фальшиві повідомлення спрямовані на дискредитацію ТВі: «Думаю, що це та сама історія, що і з Власенком і ведмедями, але можуть бути задіяні глибші технології».


 

Liked the article?
Help us be even more cool!