ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Невідомі зламали електронну пошту журналіста Сергія Лещенка

15.01.2013, 01:39

Журналіст “Української правди” Сергій Лещенко повідомив, що 14 січня 2013 року невідомі зламали одну з його електронних скриньок. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

“Ну от, "покращення" добралося і до мене. Сьогодні мав місце злом однієї з моїх поштових скриньок. Поштовий сервіс виявив доступ до мейлу з айпішника, яким я ніколи не користувався. Однак ворогів цікавила не стільки моя пошта, скільки доступ до комп'ютера шляхом зараження. Сволота пропонував відкрити файл, намагаючись переконати, що по посиланню - компромат на Арбузова”, - написав журналіст.

Також Лещенко зауважив, що невідома особа мала доступ до його скриньки до того, як йому запропонували завантажити цей файл. “Він підробив лист від одного знайомого. Підробка листа відбулася одночасно з внесенням цього мейла до фільтрів, з тим, щоб я не отримав справжній лист від свого знайомого. Я цей мейл точно у фільтри не вносив”, - написав він, додавши, що до фільтрів була занесена не адреса, з якої надійшов вірус, а адреса, на яку він переслав листа з лінком на вірус.

Нагадаємо, 27 грудня 2012 року журналіст Мустафа Найєм повідомив, що невідомі зламали його електронну пошту на сервісі Google.
 
In English 
Liked the article?
Help us be even more cool!