ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Невідомі від імені Держприкордонслужби збирають у соцмережі гроші на одяг для прикордонників

05.10.2022, 18:00
Фото – dpsu.gov.ua
Фото – dpsu.gov.ua

Державна прикордонна служба України повідомляє, що в соцмережі зафіксовано збір коштів на вигадані потреби прикордонслужби. 

За даними Держприкордонслужби, нещодавно в соцмережах, на каналі, який позиціює себе як ДПСУ, з’явилося повідомлення про збір коштів на теплий одяг для прикордонників 1-го прикордонного загону, які несуть службу на передовій. 

"Зазначимо, що вказана сторінка не адмініструється уповноваженими посадовими особами прикордонного відомства, а 1-й прикордонний загін наразі повністю забезпечений зимовим одягом та не потребує збору коштів для сезонного теплого одягу", – йдеться в повідомленні.

Держприкордонслужба наголошує, що її офіційні сторінки у Facebook, Twitter та Telegram є авторизованими та мають відповідну позначку – синю галочку. Посилання на всі офіційні сторінки також містяться на вебсайті Державної прикордонної служби України.

Крім того, ДПСУ нагадала, що реквізити для охочих підтримати їх фінансово розміщено на офіційному сайті Державної прикордонної служби України – тут. Кошти з цих рахунків будуть спрямовані на зміцнення обороноздатності прикордонного відомства.

Liked the article?
Help us be even more cool!