ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Невідомі вбили керівника Кіровської телерадіокомпанії (оновлено)

28.11.2011, 07:05
В Стаханові Луганської області невідомі вбили керівника телерадіокомпанії КТК (Кіровськ Луганська область) Сергія Лободу. Про це повідомляє видання «Неделя».

Лобода помер від удару по голові важким предметом. Наголошується, що тіло загиблого виявили в районі його гаража у Стаханові, де жив Лобода.

"За інформацією місцевих правоохоронців, вбивця поки невідомий. У Кіровську з'явилися чутки, що вбивство пов'язано з переділом власності, нібито готувалося рейдерське захоплення телерадіокомпанії", - наголосило видання.

Це також ІМІ підтвердила керівник прес-служби обласного управління МВС Тетяна Погукай.

За її словами, вбивство сталося минулого тижня, 21 листопада, близько 18.00 вечора.
«Сергій Лобода сказав дружині, що має зустрітися з друзями і пішов у гараж, де  вона його там знайшла мертвим в оглядовій ямі», - прокоментувала речниця МВС.
 
Як повідомила ІМІ Тетяна Погукай, Лобода не займався журналістською діяльністю, а лише ретрансляцією каналів в кабельній мережі.
 
"Сергій Лобода також був і приватним підприємцем і бізнесменом, тому розглядаються різні версії вбивства" - сказала в коментарі Погукай.
 
21 листопад було порушено кримінальну справу за статтею 115 Кримінального кодексу (умисне вбивство).

"Наразі співробітники міліції проводять розшукові заходи зі встановлення осіб, причетних до вбивства", - наголосила прес-секретар.

ТОВ Телерадіокомпанія КТК є основним оператором кабельного телебачення в Кіровську, офіційно має право ретранслювати 34 канали. Ліцензію на мовлення компанія КТК отримала в липні 2004 року. Лобода був одним із засновників телекомпанії.
 
ІМІ
 
Liked the article?
Help us be even more cool!