ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Невідомі підпалили авто головного редактора "Вісника Кременчука"

21.04.2012, 13:39
У Кременчуці у ніч на 21 квітня невідомі підпалили автомобіль головного редактора газети «Вісник Кременчука» Миколи Фельдмана, повідомляє сайт видання.

Як пише видання, автівка «Chevrolet Cruze» згоріла близько третьої години на майданчику біля будинку №83б по провулку Героїв Бреста.

Правоохоронці встановили, що вогонь виник через легкозаймисту речовину, якою було облито передню частину автівки. Окрім того, в салон автівки було вкинуто пляшку з тією ж легкозаймистою речовиною, але вона не вибухнула. Автівка серйозно постраждала.

Крім того, з інтервалом в 20 хвилин цієї ночі згорів ще один автомобіль - на вулиці Радянській, у дворі будинку №10. Автомобіль «Subaru» належить керівнику з одного комунальних підприємств міста. І в цьому випадку причиною загоряння стала пляшка з легкозаймистою сумішшю. Автомобіль згорів вщент.

У прокуратурі міста зазначили, що пляшки з-під легкозаймистої суміші, знайдені на місці обох пожеж, вказують, що це були підпали. Наразі правоохоронці встановлюють причини і шукають, тих, хто вчинив підпали. Порушено кримінальну справу за ст.194 ч.2 «Умисне знищення або пошкодження майна», яка передбачає строк покарання до 10 років.

Прокурор Кременчука Тимофій Кодола зазначив, що «обоє потерпілих знайомі, підтримували зв’язки».

Наразі за обома випадками триває слідство.

На місце пожежі виїзжала оперативна група Кременчуцького міського управління міліції і підрозділи МНС.

Фото Vestnik.in.ua
Liked the article?
Help us be even more cool!