ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Невідомі облили кефіром головреда "Футболу" на прес-конференції про корупцію у ФФУ

13.11.2018, 11:20
Фото – скріншот з відеоІнтерфакс-Україна

У Києві 12 листопада на прес-конференції, присвяченій корупції у Федерації футболу України, невідомі в балаклавах облили кефіром головного редактора журналу "Футбол" Артема Франкова. Про це повідомляє "Новое время" з посиланням на Tribuna.com

Як повідомляє видання, Франков збирався розповісти про корупційні схеми президента ФФУ та нардепа від БПП Андрія Павелка.

На опублікованій Інтерфаксом-Україна відеотрансляції можна побачити компанію невідомих людей у балаклавах, які вимагали припинити захід.

Як повідомило "Еспресо.TV", в Інтерфакс-Україна невідомі в масках увірвалися в приміщення їхнього інформагентства під час прес-конференції на тему “Корупція в українському футболі” за участю спортивного журналіста, головного редактора журналу "Футбол" Артема Франкова та адвоката, представника ГО “Ініціативи майбутнього” Олега Скупінського.

Невідомі заявили, що заважатимуть прес-конференції, поки спікери не підуть з агентства. Один із чоловіків представився “Ігорем”. Під час інциденту в приміщенні згасло світло, з часом його ввімкнули.

Співробітники інформагентства викликали поліцію.

Як нагадує "Новое время", раніше програма "Схеми" провела розслідування, згідно з яким ФФУ вивела зі свого бюджету понад мільйон доларів через офшор в ОАЕ під час закупівлі обладнання для заводу з виробництва штучних полів.

За даними журналістів, Павелко особисто літав до країни Перської затоки, де зареєстрована фірма-прокладка. Там він зустрічався з її номінальним директором. У свою чергу функціонер і нардеп від БПП заявив, що названу розслідуванням фірмою-прокладкою SDT FZE порекомендувала компанія Polytan, яка виробляє штучні поля.

Федерація футболу України (ФФУ) у своїй заяві з приводу зриву прес-конференції повідомила, що не має відношення до цієї події, але водночас зазначила, що Франков і інший спікер – адвокат Олег Скупинський – збиралися зробити неправдиві звинувачення на адресу ФФУ, повідомляє "Новое время".

“Сьогодні під час прес-конференції Франкова і Скупинського, головною метою якої було тиражування помилкових звинувачень на адресу федерації і її керівництва, в зал увірвалася група невідомих у масках, які влаштували дешевий спектакль, імітуючи зрив прес-конференції. Спікери заходу відразу ж заявили, що за хуліганськими діями молодиків “ховаються їхні опоненти з ФФУ”. Підкреслюємо, що ФФУ не має ніякого відношення до організації цього спектаклю!” – сказано в заяві.

ФФУ впевнена, що правильною позицією в цій ситуації буде відсутність реакції на випади опонентів.

“Через відсутність у словах і діях замовників і виконавців цієї кампанії найменшої об'єктивної підстави ФФУ не вважає за потрібне реагувати на подібні випади”, – заявили у Федерації футболу України.

Liked the article?
Help us be even more cool!