ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Невідомі жорстоко побили журналіста програми "Гроші"

27.09.2012, 02:46

26 вересня невідомі напали і жорстоко побили журналіста програми “Гроші”Дмитра Волкова. У журналіста струс мозку, перелом щелепи, множинні побої, повідомляє ТСН.

Напад стався біля його будинку.

"Коли я вийшов з офісу, мені здалося, що за мною стежать. Я вирішив змінити звичний маршрут. Але, підійшовши до свого двору, побачив невідомого мені чоловіка, вирішив не ризикувати і вийти з двору на вулицю. Тоді мені дорогу перекрила друга людина і зі словами "У Вишгород ти більше не поїдеш" завдала мені сильний удар по голові. Після цього я втратив свідомість", - розповів Волков.

Перехожі викликали швидку, яка надала Дмитру першу допомогу. Коли він прийшов до тями й зателефонував колегам, вони викликали міліцію і було складено відповідну заяву. "Ми вважаємо, це показова історія, і нас намагаються залякати. Діма дійсно розробляє тему про незаконний розподіл землі під Вишгородом. І у нас вже знаходяться документи, які створять проблеми для багатьох залучених в цей процес. Це коло настільки широке, що зараз складно назвати підозрюваних", - прокоментував ситуацію керівник департаменту журналістських розслідувань телеканалу "1 +1" Максим Шиленко. "Ми намагаємося робити чесні, резонансні розслідування і напад на журналіста у зв'язку з професійною діяльністю - неприпустимий і кричущий випадок. Ми звертаємося до правоохоронних органів і просимо їх з усією серйозністю поставитися до даного випадку. Ми сподіваємося, що злочинці будуть покарані, хто б не був замовником нападу", - додав він.

У свою чергу, 27 вересня на брифінгу міністр внутрішніх справ Віталій Захарченко пообіцяв взяти на особистий контроль розслідування побиття журналіста, повідомляє ЛігаБізнесІнформ.

Захарченко сказав, що йому відомо про цей факт. "Ця заява буде взято на мій особистий контроль. Ми проведемо повне розслідування і тоді дамо вам інформацію ... Ви знаєте мою позицію і ставлення до журналістів. Ви знаєте, що є мій наказ надавати всіляку допомогу журналістській діяльності", - сказав він.

Liked the article?
Help us be even more cool!