ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Невідома людина взяла участь в онлайн-засіданні парламенту Данії, видаючи себе за Тихановську

09.10.2020, 13:33
Фото – pinterest.com
Фото – pinterest.com

Людина, що видавала себе за білоруську опозиціонерку Світлану Тихановську, взяла участь у закритому онлайн-засіданні зовнішньополітичного комітету парламенту Данії.

Про це повідомляє “Європейська правда” з посиланням на пресслужбу парламенту Данії.

6 жовтня на онлайн-засіданні комітет обговорював нинішню політичну ситуацію в Білорусі. Члени комітету міркували, як підтримати білоруський народ у його боротьбі за демократію і права людини.

Коли почалася зустріч, у користувачки “Світлани Тихановської” виникли проблеми з камерою на комп'ютері, тому її було неможливо побачити.

Зустріч тривала близько 40 хвилин, поки її члени зрозуміли, що щось не так, і зупинили засідання. 

Згодом через контакт із колегами Світлани Тихановської було встановлено, що комітет зустрічався з людиною, яка видавала себе за білоруську опозиціонерку. 

У данському парламенті запевнили, що під час зустрічі не було сказано нічого, що могло б поставити під загрозу зовнішньополітичну лінію Данії. Обставини справи з'ясовуються.

“Я сподіваюся, що це просто грубий жарт, але я, очевидно, стурбований цим зловживанням. Це дає привід для роздумів”, – прокоментував голова комітету з питань зовнішньої політики Мартін Лідегаард.

Liked the article?
Help us be even more cool!