ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Netflix розповів, як боротиметься зі спільним використанням паролів

01.02.2023, 16:32
Фото – wall-street.ro
Фото – wall-street.ro

Компанія Netflix зобов’яже користувачів раз на місяць під’єднуватися до основного Wi-Fi – так компанія боротиметься зі спільним використанням паролів. Про це повідомляє Громадське з посиланням на The Streamable.

За підрахунками Netflix, понад 100 мільйонів абонентів у всьому світі розповсюджують паролі для користування одним обліковим записом. У компанії сподіваються, що, якщо покласти край спільному використанню облікових записів, це принесе нові доходи.

Спільні акаунти залишаться, але тільки в межах одного будинку чи квартири. Користувачам різних пристроїв один раз на місяць доведеться під’єднуватися до мережі, яка належить власнику облікового запису.

Для цього Netflix використовуватиме таку інформацію, як IP-адреси, ідентифікатори пристроїв і активність облікового запису, щоб визначити, чи пристрій, на якому користувач увійшов у свій обліковий запис, під’єднаний до основного місця перебування.

Інакше компанія блокуватиме профілі, допоки вони не підʼєднаються до домашньої мережі або не створять основний обліковий запис.

Для тих користувачів, які подорожують, компанія Netflix передбачила тимчасовий код, який надає доступ до свого облікового запису на сім днів поспіль.

Як вказували в The Verge, за останні три місяці 2022 року компанія Netflix додала 2,4 млн користувачів у всьому світі, але кількість платних акаунтів зросла лише на 104 тисячі.

Крім того, з листопада Netflix оголосив про нові ціни. Так, базовий пакет з рекламою зараз коштує $6,99 на місяць.

Liked the article?
Help us be even more cool!