ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Netflix планує підвищити ціну на свій сервіс

Стримінгова платформа Netflix планує підвищити ціну на свій сервіс після завершення страйку акторів у Голлівуді.

Про це пише The Wall Street Journal, передає "Економічна правда".

У Netflix обговорюють підвищення цін на кількох ринках у всьому світі, проте найімовірніше, почнуть зі США і Канади. Наразі невідомо, наскільки Netflix підвищить ціни або коли саме нові ціни набудуть чинності. 

Такі компанії, як Warner Bros. Discovery і Disney, також планують підвищити ціни на свої послуги. Крім того, вони шукають шляхи створення нових цінових рівнів для ексклюзивного контенту, наприклад прямих спортивних трансляцій.

Netflix був єдиним стримінговим сервісом, який не підвищував вартості підписки протягом цього року. Вартість підписок на стримінгових сервісах зростає, оскільки компанії намагаються збільшити свої доходи, витрачаючи більше на контент. Це робить рекламні версії платформ привабливішими для користувачів, оскільки вони коштують менше.

Amazon також додасть новий ціновий рівень для Prime Video, включно з рекламою, і стягуватиме більше грошей за безрекламний рівень. Це підвищення цін сталося після того, як компанії втратили мільярди доларів у гонитві за швидким зростанням.

Liked the article?
Help us be even more cool!